≡ Menu

Spirulina slabeste?

spirulina slabesteSpirulina este unul din suplimentele nutritive cu nenumarate efecte benefice. In cele ce urmeaza vei afla ce efect are asupra greutatii, daca intr-adevar spirulina slabeste.

De ce spirulina?

  • are proprietati antiinflamatorii,
  • reduce colesterolul,
  • ajuta organismul in lupta impotriva stresulului
  • are un efect intern curativ, ajutand la eliminarea toxinelor din corp

Multi prefera sa slabeasca brusc, prin diete rapide uitand de efectele negative pe care acestea le au asupra organismului. Aici intervine spirulina, care alaturi de diete slabe in carbohidrati si de exercitii fizice, da rezultate uimitoare in lupta impotriva kilogramelor in plus.

Spirulina te ajuta sa ajungi la greutatea normala, eliminand surplusul de kilograme acumulat de-a lungul timpului.

In ceea ce priveste scaderea in greutate, spirulina slabeste intr-adevar, in conditiile in care se administreaza cu o jumatate de ora inaintea mesei pentru reducerea poftei de mancare. Datorita continutului sau bogat de proteine, spirulina poate influenta procesul de slabit, deoarece aceste proteine reduc pofta de mancare.

Important pentru sanatatea ta: Cantitatea mare de proteine din spirulina, face ca aceasta sa fie aproape la fel de nutritiva precum carnea de vita.

In slabire, spirulina este un adjuvant ce poate fi folosit timp indelungat, dar ea nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Spirulina este ideala pentru orice dieta, cu ajutorul acesteia schimbam regimul alimentar si stilul de viata intr-unul mai sanatos si mai usor.

In concluzie, raspunsul la intrebarea “Spirulina slabeste?” este categoric da, insa ea trebuie utilizata o perioada mai indelungata pentru a ajunge la acea stare de echilibru mult dorita.