≡ Menu

Exercitii fizice pentru slabit

exercitii fizice pentru slabitDaca iti doresti sa te mentii in forma dar si sa slabesti, un mod bun de a realiza acest lucru sunt exercitiile fizice pentru slabit sau gimnastica pentru slabit.

 

Iata ce exercitii fizice pentru slabit iti recomandam:

 

Exercitiile cu greutati te ajuta sa reduci din grasime

Astfel de exercitii pentru slabit se pot face in felul urmator:

a) Intinde-te, indoaie genunchii si tine bratele in lateral, cu cate o greutate de de 1,5 kilograme in
ambele maini si apoi ridica soldurile pana cand corpul tau va forma o linie dreapta de la genunchi si pana la umeri. Concomitent, ridica bratele deasupra pieptului, tinand palmele una langa cealalta. Stai asa cateva secunde si apoi revino la pozitia initiala. Repeta exercitiul de 15 ori.
b) Stai cu picioarele departate, tine o greutate in mana stanga, cu palma orientata catre interior in fata coapselor. Executa o fandare si coboara in acelasi timp bratul, ajungand cu greutatea aproape de sol, apoi ridica-te si adu bratul in fata, la nivelul umerilor. Repeta exercitiul pentru slabit de 15 ori si apoi schimba mana in care tii greutatea.

Exercitii cardio

Executate pe o durata scurta, dar intense ca si efort, excercitiile fizice de tip cardio ajuta la arderea grasimilor nedorite. Astfel de exercitii fizice pentru slabit pot fi: urcatul scarilor, saritul corzii, alergatul;

Aerobicul

Acesta ajuta la pierderea caloriilor si la modelarea siluetei. Aceasta gimnastica pentru slabit trebuie sa dureze cel putin 15 minute neintrerupte pentru a se vedea efectele;

Mersul pe bicicleta

Inotul

Inotul este o modalitate de a te relaxa si a slabi in acelasi timp.

Jogging-ul

Reprezinta o alta metoda excelenta de a scapa de surplusul de kilograme. Alergand 30 de minute pe zi vei obtine rezultate uimitoare.

Plimbarile

Iti place sa te plimbi? Atunci avem o veste buna pentru tine: plimbarile sunt modalitati placute de relaxare dar si de mentinere in forma si scadere in greutate

Dansul

O metoda buna de a te relaxa, distra si slabi.

Tenisul de camp

Te ajuta sa te relaxezi, sa iti descarci energiile negative acumulate si sa slabesti, desigur.

Urmeaza programul preferat de exercitii fizice pentru slabit sau gimnastica pentru slabit timp de trei luni consecutiv pentru a ajunge la rezultatele dorite si a te simti intr-o forma excelenta!