≡ Menu

Dieta eficienta si rapida cu iaurt

dieta eficienta si rapidaDaca vrei sa scapi de surplusul de kilograme intr-un mod placut si fara prea mult efort iti recomand o dieta eficienta si rapida precum dieta cu iaurt.

 

Iaurtul nu este doar un simplu aliment care contine calciu, cu rol esential in formarea si dezvoltarea sistemului osos, el este un adevarat aliat in lupta cu kilogramele.

Calciul,in combinatie cu fosforul si magneziul prezent in lapte accelereaza procesul de slabire, arzand grasimile. Acesta este principalul motiv pentru utilizarea iaurtului in regimurile de slabire.

Rezultat prin fermentarea laptelui, iaurtul contine acele “bacterii bune” de care organismul are nevoie si care ajuta la formarea florei intestinale care conduce la imbunatatirea digestiei si a sistemului imunitar.

Dieta pe baza de iaurt este o dieta eficienta, rapida, putin costisitoare si usor de dus la bun sfarsit.

Pe langa avantajele uriase pe care le ofera, dieta pe baza de iaurt prezinta si dezavantaje, pe care trebuie, de asemenea, sa le cunosti:

  • este interzisa persoanelor care au diferite boli de stomac
  • iti este interzisa consumarea de bauturi alcoolice, bauturi carbogazoase si dulciuri in cadrul acestei diete

Trebuie sa fii o persoana sanatoasa ca sa poti urma aceasta dieta, de aceea este mai bine sa ceri sfatul medicului inainte de a decide inceperea dietei.

Odata cu scaderea in greutate, dieta cu iaurt ajuta la tratarea unor afectiuni gastrointestinale corelate de multe ori cu obezitatea: constipatia, diareea, afectiuni ale colonului, prevenirea obezitatii, intoleranta la lactoza sau inflamatiile. Mai mult, cu ajutorul iaurtul iti vei intari sistemul imunitar, vei raci mai greu si nu vei fi predispusa la infectii respiratorii.

Toate aceste beneficii pe care le aduce organismului compenseaza micile probleme care pot aparea atunci cand urmezi aceasta dieta.

Pentru a vedea in ce consta regimul pe care aceasta dieta eficienta si rapida cu iaurt il presupune intra aici.