≡ Menu

Dieta cu struguri

dieta cu struguri

Este o dieta rapida, poti sa pierzi  rapid in greutate doar in trei zile, cum functioneaza dieta cu struguri?

In functie de ce rezultate vrei sa obti dieta se tine intre trei si sapte zile. Zilnic vei consuma doar struguri  minim 1.5-3  kilograme. Acesata cura este una destul de agresiva iti recomand sa vorbesti cu medicul de familie inainte de a incepe. Poti tine dieta cu struguri 3 sau 7 zile, stiu ca nu este usor sa urmezi dieta cu struguri timp de sapte zile. Exista si deviatii de la intervalul regulat de trei sau sapte zile.  O alternativa este de a tine dieta doua zile pe saptamana timp de o luna.

Beneficile dietei cu struguri:

Vei avea un tonus extraordinar, vei deborda de energie si dinamism. 90% dintre persoanele care inainte de cura se plangeau de oboseala au constatat o ameliorare adesea spectaculara a starii lor de sanatate. Ajuta in tratarea insominei,  prevenirea problemelor cutanate . Dupa o astfel de cura, 80% dintre persoane au dobandit un ten mai frumos. Tratarea  constipatiei, ameliorarea tranzitului in timpul si dupa cura, a tulburarilor digestive si intestinale precum colicile, balonarea, diaree se numara printre beneficiile dietei cu struguri

Nu urma dieta cu struguri daca suferi de:

Diareea cronica, diabetul, hipertensiunea grava, colita de fermentatie, problemele renale grave, retentia de apa in tesuturi.

Dieta cu struguri

ca si orice alta dieta, este eficienta atata timp cat este urmata, daca vrei ca rezultatele sa se mentina si dupa ce incetezi dieta cu struguri adopta un regim alimentar sanatos si nu uita de sport!

Next post:

Previous post: