‚Č° Menu

Dieta cu cereale

dieta-cu-cerealeDieta cu cereale sau cum sa slabesti mancand sanatos –¬†alimente ce au reprezentat mancarea de baza a tuturor popoarelor secole de-a randul.

 

Stramosii nostrii nu auzisera de obezitate. Hrana lor esra compusa in general din cereale hranitoare, pline de vitamine, excelente la orice ora din zi.

Vrei sa slabesti si sa te mentii? Apeleaza cu incredere la dieta cu cereale:

 

  • Dimineata, la micul dejun poti manca un bol de lapte cu cereale sau un iaurt cu cereale + o cafea fara zahar.
  • La ora 10: un pumn generos de fulgi de porumb iti vor tine de foame si te vor umple de vitalitate.
  • La pranz mananca normal o supa cu 2 felii depaine integrala cu cereale/ file de peste sau pui la gratar cu legume si salata/ o salata mare de pui cu cereale.
  • La ora 16: un pumn generos de fulgi de ovaz care iti vor asigura energia pentru seara.
  • Cina sa fie compusa din cereale cu fructe la alegere, care se combina in mod exelent, recomandat de orice nutritionist si iti vor asigura o seara linistita. Fructele se digera repede si te vei simti usor si satul!

Dieta cu cereale este foarte buna prin aportul nutritional pe care il aduce si datorita faptului ca cerealele sunt alimente satioase, pline de vitamine si minerale, care se adapteaza usor organismului uman.

Aceasta dieta poate fi urmata si de vegetarieni, putandu-se inlocui laptele cu unul de soia, iar la pranz se poate manca o supa crema de legume cu paine cu cereale.

Dieta cu cereale este o dieta a tuturor timpurilor, recomandata oamenilor ce vor sa arate si sa se simta bine.