≡ Menu

Dieta cu banane

Dieta cu banane

Dieta cu banane este una extrem de simpla si usor de urmat.

Dureaza doua saptamani dar poate fi tinuta si mai mult.

Ce trebuie sa faci in dieta cu banane?

Dupa cum banuiesti va trebui sa mananci banane, mai precis meniul tau pentru urmatoarele doua saptamani va fi:

Dimineata:

1-2 banane si un pahar de apa la temperatura camerei.

La pranz:

Tot ce vrei tu! Si pentru ca tii o dieta urmeaza un “dar“: evita fast food-ul, bauturile carbogazoase si incearca sa manaci doar un fel de la masa. Evita mesele cu aperitiv, felul I si felul II. Fara desert!

Seara:

Tot ce vrei tu! 🙂 dar fara: desert, inghetata, alcool, lactate. Obligatoriu masa de seara se serveste pana in ora 19:00.

Dupa cum stii lipsa somnului duce la obezitate, de aceea este recomandat ca “sa se dea stingerea” inainte de miezul noptii. In dieta cu banane se va consuma doar apa, intre mese, cand apare senzatia de sete. Apa este de preferat sa fie la temperatura camerei. Deci fara bauturi carbogazoase, alcool, etc.

Dieta cu banane si desertul:

Desertul poate fi inlocuit cu banane bineinteles fara a exagera. Te-ai gandit ca poate datorita deserturilor ai ajuns la dieta? Un dezavantaj al dietei cu banane este ca nu promoveaza sportul. Iti recomand, ca atunci cand stocul de banane se micsoreaza, sa faci un drum pe jos pana la magazin. Magazinul nu trebuie neaparat sa fie cel de la doi pasi.

In dieta cu banane sportul nu este interzis, deci puteti sa faceti sport. Ti-l recomand chiar si atunci cand nu tii dieta, face minuni!

Cu ce ajuta bananele organismul?

Ajuta in combaterea depresiei, a stresului, a ulcerului si daca urmezi dieta cu banane  te ajuta in lupta cu kilogramele.

Next post:

Previous post: